Hey Peeps :) Welcome To Fatin Izzati's Blog. I hope my dreams come true ! | Don't forget to Follow me ok ^_^ >> TQ ♥~ILYSM~♥ +Follow | Dashboard

"Bila dalam dirimu ada rasa nak berubah ke arah kebaikan, maka teruskanlah niatmu itu tanpa lagi memikirkan apa masyarakat sekeliling akan kata tentang perubahan kamu.. Jika kamu terus fikirkan apa org akan kata padamu, ketahuilah bahawa syaitan sedang usaha memerangkap dirimu.. Dan sebaik-baik perubahan adalah demi Allah dan Islam.. Org-org beriman akan dengar dan taat bila mendengar hukum Allah.."



♥Tinggalkan Jejak Anda♥

Oh Belog >>> ENTRI PANAS!!! Blog2 mereka~~

Jom join bisnes saya :)

Nuffnang Ads

Wednesday, May 18, 2011

Nurses Day Celebration 2011

Tanggal 18 MEI 2011 diadakn smbutan ari kejururwtn di dewn MPTI,Teluk Intan,Perak..
spatutnye,,Hari Jururawat Sedunia pd 12 MEI..~ so, selamat menyambut Hari Jururawat, Happy Nurses Day kepada semua yang bergelar jururawat, sedang dalam kursus kejururawatan, baru bercita-cita mahu menjadi jururawat mahupun yang sudah bersara sebagai jururawat.. (da leps da p0n r,,hehe xpe r just wish,,,huhu)

Seriously, kerjaya jururawat adalah satu kerjaya yang cukup sy kagumi..I really adores them!..I mean yang betul-betul serius, ikhlas dan komited sebagai 'nurse' atau bahasa lain 'misi'..hehe..entah mana datang nama 'misi' tu kan...

Because u know why, bukan mudah untuk memiliki kesabaran juga memberikan perkhidmatan penuh ikhlas bagi menjaga dan merawat pesakit. Bermain muntah, darah...raung, tangis pesakit..semuanya memerlukan kesabaran yang bukan calang-calang tinggi nya..

Dulu xpernah terlintas nak ambik kursus kejururawatan. Fikir punya fikir..huhu..macam tak daya je..mana idak nye..tengok darah pun dah pening,,ag2 nk tgk luka yg besar...huhu s0 skrg,,sy amek kursus ni,,h0pe sy akn berjaya dlm kursus kejururwtn ni :)

♥ I know you are there Allah. ♥
♥ I know you see my tears. ♥
♥ I know you hear my prayers. ♥
♥ I know you are testing me. ♥
And all I ask from you is to strengthen my Imaan so I can handle the struggles in life and have patience.
♥ I love you my Lord. My Allah. Please keep me safe Ameen.. ♥

some pic 4 nurses day celebration,,
owh ye,,lupe lak tema utk nurses day 2011 ni adlh retr0 ^^




























2 comments:

awid said...

yup...mmg best smbutn p ade yg smpai cirit birit kan...da lewat..
p epy nurses day 2 4 u....
hopefully kte frenz 4ever....
=)

Fieya_92 said...

huhu,,tau xpe smpai ade yg kna cirit birit...
naseb baek ak xkna...huhu
epy nurses day t00.. :)
insyaallah fwenz 4eva k! ^^

 
COPYRIGHT @ Segala Yang Tercipta diatas Hak Milik Fatin Izzati Azman