Hey Peeps :) Welcome To Fatin Izzati's Blog. I hope my dreams come true ! | Don't forget to Follow me ok ^_^ >> TQ ♥~ILYSM~♥ +Follow | Dashboard

"Bila dalam dirimu ada rasa nak berubah ke arah kebaikan, maka teruskanlah niatmu itu tanpa lagi memikirkan apa masyarakat sekeliling akan kata tentang perubahan kamu.. Jika kamu terus fikirkan apa org akan kata padamu, ketahuilah bahawa syaitan sedang usaha memerangkap dirimu.. Dan sebaik-baik perubahan adalah demi Allah dan Islam.. Org-org beriman akan dengar dan taat bila mendengar hukum Allah.."



♥Tinggalkan Jejak Anda♥

Oh Belog >>> ENTRI PANAS!!! Blog2 mereka~~

Jom join bisnes saya :)

Nuffnang Ads

Tuesday, July 26, 2011

Dato' blnja aku r :)

wargh,,sape yg nk blnje ak ni..?? erm,,td nk lunch ngn kwn2 kat kedai jnggut kat ngn k0lej ak,,tp lauk yg sedia ade,,xwat r plak utk lunch arini,, law nk kna 0rder r.. sy n kwn2 mls nk order g r mkn kat kedai baru kat seven eleven.. da plih2 lauk utk mkn,, n nk byr,, tba2 ade s0rg laki ni ckp xyah byr.. ade dato' ke adun yg nk blnja kami sume student2 nurse.. ape ag,, kt0rg p0n epy r.. murh rzki arini..hehe kwn2 da order air k0s0ng terus minx fresh oren.. mklum r,,ade org yg byrkn..huhu da pas mkn,,kt0rg say tQ kat dato' ke adun tu... leh plak kate sblm kt0rg nk kua dr kedai,, dye ckp plih r wane biru,, jgn ijau ye.. ak p0n terpikir... ni mesti kes pilihan raya.. ai,,blnja kami mkn xkn nk suruh kami undi BN k0t.. h0h0,, xpe r.. kami xcukup um0 ag k.. pastu g kedai lpt0p,, nk amek lapt0p leha yg kna f0rmt balek.. f0rmat da kna rm50... abis wet~~ tba2,, ak nmpk pendrive 8GB RM30.. pergh,,murh gler.. ak yg xde pendrive ni membuak2 rse nk bli.. ak p0n tr0s call abah,, minx pendpt abah nk bli ke x.. erm,,ak p0n bli jew r.. kwn ak, wina bli pg semlm 4GB da r RM30.. ptg smlm bru turun hrga,, huhu utg r ak 8GB RM30,hehe.. Photobucket



2 comments:

soooooour said...

nak pandrive gak...belanja2....

M!ss F.!.A said...

meh wet awk,, t sy byrkn..hehe :)

 
COPYRIGHT @ Segala Yang Tercipta diatas Hak Milik Fatin Izzati Azman