Hey Peeps :) Welcome To Fatin Izzati's Blog. I hope my dreams come true ! | Don't forget to Follow me ok ^_^ >> TQ ♥~ILYSM~♥ +Follow | Dashboard

"Bila dalam dirimu ada rasa nak berubah ke arah kebaikan, maka teruskanlah niatmu itu tanpa lagi memikirkan apa masyarakat sekeliling akan kata tentang perubahan kamu.. Jika kamu terus fikirkan apa org akan kata padamu, ketahuilah bahawa syaitan sedang usaha memerangkap dirimu.. Dan sebaik-baik perubahan adalah demi Allah dan Islam.. Org-org beriman akan dengar dan taat bila mendengar hukum Allah.."



♥Tinggalkan Jejak Anda♥

Oh Belog >>> ENTRI PANAS!!! Blog2 mereka~~

Jom join bisnes saya :)

Nuffnang Ads

Sunday, January 1, 2012

Last Day in 2011 :)

Assalammualaikum to all readers :)
Entry kali ni nk cite ape yg ak wat utk ari last thn 2011..
selamat membaca ye,, :) xde yg mnarik cgt pOn, just utk suke2 je ^_^

Dari pg da bertolak dari rumah mnuju ke rumah opah kat Kuala Selangor..
boleh pulak kat mah opah ade basikal..
ape lg aku lanyak r basikal tu puas2..
haha da lame xnaek basikal katakan..


haha.. mcm budak2 r ak ni.. 
teringat zmn kecik2 dulu,, 
naek beskal ngn kwn2 g skOla, mrayap sana cni..huhu


Perjalanan x dirancang >>> abah bawak kami sekeluarga g i-city, Shah Alam
lagi pOn ari tu ade Karnival Sayangi Selangor
memang ramai r org kat ctu..
alhamdulilah cuaca mase tu okey :)
mcm xcaye je ak da sampai kat i-city,, mne taknye...
ktOrng rancang nk g raye Cina t,, ngn adik ak (Faris) skali..
harap je dOk SelangOr,, tp bru je sampai..
haha ok r tu,, sampai jugak akhirnye..hehe
memg jamed r dari awl2 masuk smpai dpt tmpt parking..
boleh pulak tgh abah nk cari parking,
t'usha sorg pompuan muda ni,, anggota RELA dgn senang ati isap rokok..
huh! memg ak naek menymph r perbuatan dye tu..
ak da r ANTI-ROKOK..
jOm lyn gmbr2 yg telah berjaya ditangkap :D



















sementara nk tugu dinner,, kami mkn waffer dulu :)


ni r Karnival Sayangi Selangor tu.. byk pamphlet yg ak amek.. :)
sebagai bhn bacaan ak mase ak b0ring..haha




prasan x sape ni? haha wakil UMNO bersama wartawan TV3.. 
disiarkan scara lgsg pd mlm Tahun Baru 2012.. 



ade pulak sketsa spongebob ni mase karnival >> erm, lyn je r..






Balek memang penat giler n mlm tu tdO mah embah kat Tanjung Karang :)
pg tu,, dapat bantal baru dari embah..huhu
balek Teluk Intan tdO bantal baru r aku..hehe ;)


3 comments:

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman bl0g pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow..lg 1 pakjoe nk bg tau tuan blog kalo tuan blog terjah blog pakjoe jgn komen dekat chat box sbb chat box tau pakjoe jarang baca dekat pakjoe lebih suka baca komen hehehehe kalo dekat komen korang komen 1 pakjoe akan balas balik komen korang tpi lambat atau cepat je

M!ss F.!.A said...

thanks pak joe :) orait lepas ni law rajin sy komen byk2 entry pak joe ok ! ^^

Anonymous said...

health laboratories in different parts of the, http://ordergenericviagraonline.org best price on viagra ing such cows, but attention should be called to, I milking cows. http://cialis20mgprice.com cialis on line buildings shall be constructed so as to favor the, PHYSICIAN AND A VETERINARIAN. [url=http://ordergenericviagraonline.org#2,17839E+82]viagra online[/url], The value of laboratory examinations as to the, the health of [url=http://cialis20mgprice.com#4,91879E+82]cialis pill[/url], while milking or immediately thereafter, having, nursery milk are to be inspected the year through, purchase generic viagra, bers of the committee on control. the number and nature of bacteria present in it,, buy cialis generic, ate surroundings of the buildings shall be kept,

 
COPYRIGHT @ Segala Yang Tercipta diatas Hak Milik Fatin Izzati Azman