Hey Peeps :) Welcome To Fatin Izzati's Blog. I hope my dreams come true ! | Don't forget to Follow me ok ^_^ >> TQ ♥~ILYSM~♥ +Follow | Dashboard

"Bila dalam dirimu ada rasa nak berubah ke arah kebaikan, maka teruskanlah niatmu itu tanpa lagi memikirkan apa masyarakat sekeliling akan kata tentang perubahan kamu.. Jika kamu terus fikirkan apa org akan kata padamu, ketahuilah bahawa syaitan sedang usaha memerangkap dirimu.. Dan sebaik-baik perubahan adalah demi Allah dan Islam.. Org-org beriman akan dengar dan taat bila mendengar hukum Allah.."



♥Tinggalkan Jejak Anda♥

Oh Belog >>> ENTRI PANAS!!! Blog2 mereka~~

Jom join bisnes saya :)

Nuffnang Ads

Tuesday, December 20, 2011

Background lama >> Background Baru






hye bloggers :) shat ke? hOpe olwez shat r ye..
erm,, da lme rsenye xmerepek dlm blog yg da agak berhabuk n serabut ni..
cba kalian tgk,, blog sy da berwajah baru r... erm,,e2 kalO prasan r.. hehe :)
tp sy ag suka background yg dulu.. nmpk ceria ckit..
erm,,xpe r.. t ade mase sy g r gOdek2 yg xpatut dlm blog ni.. :D
ni gara2 background yg dulu mybbkn page element xleh bukk n nk edit..
n jln pnyelesaiannye tukar background baru r..
nk tau pe jd kat background lme sy >>> tgk bwh okey!





ni bahagian kat page elements,, lgsg xleh nk edit -_-



ni pulak ruang belah kanan n tgh je kosong >> n sume bwk ke bahagian kiri -_-
nmpk burOk kn?


tgk r ni,, boleh pulak entry ye sblh kiri..
da tu,, sparuh je entry yg leh bace -_-



sy pernah bace kat entry blog lyssa ,, dye kate if kt restart balek xlame ag ok r tu..
tp sy da wat byk kali kot.. still tetap sama..
so kesudhnnye tukar r kpd background baru :)
hOpe bloggers enjoy ngn background baru sy ^_^

2 comments:

emma michiyo said...

jom datang ngorat blog cik emma... spy kite ly knal2 lagi.. http://www.pulau92.blogspot.com/

M!ss F.!.A said...

okey >> t sy usha2 blOg cik emma ok :)

 
COPYRIGHT @ Segala Yang Tercipta diatas Hak Milik Fatin Izzati Azman