Hey Peeps :) Welcome To Fatin Izzati's Blog. I hope my dreams come true ! | Don't forget to Follow me ok ^_^ >> TQ ♥~ILYSM~♥ +Follow | Dashboard

"Bila dalam dirimu ada rasa nak berubah ke arah kebaikan, maka teruskanlah niatmu itu tanpa lagi memikirkan apa masyarakat sekeliling akan kata tentang perubahan kamu.. Jika kamu terus fikirkan apa org akan kata padamu, ketahuilah bahawa syaitan sedang usaha memerangkap dirimu.. Dan sebaik-baik perubahan adalah demi Allah dan Islam.. Org-org beriman akan dengar dan taat bila mendengar hukum Allah.."



♥Tinggalkan Jejak Anda♥

Oh Belog >>> ENTRI PANAS!!! Blog2 mereka~~

Jom join bisnes saya :)

Nuffnang Ads

Tuesday, March 27, 2012

Bethany Home :)

Bismilahirrrahmanirrahim....

16 Mac 2012 (Khamis)



Student nurse yg praktikal di Klinik Kesihatan Hutan Melintang dan Klinik Kesihatan Sg.Sumun pergi membuat lawatan di Bethany Home.. mesti ramai yg tertanya2 'Bethany Home' tu rumah ape kan.. 'Bethany Home' tu rumah utk org yg kurang upaya.. mereka mempunyai kesakmaan hak dan peluang untuk menjalani kehidupan seperti insan normal yang lain.. 'Bethany Home' terletak di Simpang Empat, 36400 Hutan Melintang, Perak..
 

First of all,, aku bersyukur sangat dilahirkan normal sedia kala seperti kawan2 lain.. ingatlah,, ramai lagi yg menderita dan sengsara kat luar sana..aku melihat gelagat dan kehidupan org kurang upaya sperti aku berada di dunia lain,, dunia mereka yg perlu diberi perhatian dan kasih syg yg sepenuhnya...  utk lebih mngetahui tentang 'Bethany Home' >> sila klik di sini http://www.bethanyhome.org.my/index.php :)





director of 'Bethany Home'

 'zon kritikal'



pilih2 mane lawa > gelang kristal, keychain (RM 5 - RM 10 )
memg xrugi r beli.. hasil kraftangan mereka yg kurg upaya.. cantik sgt :)


 sblm mereka hndk bekerja di luar,, mereka dilatih terlebih dahulu..

fisioterapi :) 

 paling tua skali dlm 'Bethany Home'...

Hasil seni lukis dan kraftangan dari mereka :)


 

3 comments:

Anonymous said...

coach outlet online tzyekc jdvakg coach outlet odnszq biflce coach outlet djdgtw http://www.tomsfactoryoutlet.com
sac longchamp pas cher jcjetk kgojtz sac longchamp xargia apzlro sac longchamp pas cher drbrrh http://www.saclouisvuittonvente.net

Anonymous said...

Hello. And Bye. Thank you very much.

Anonymous said...

Hello. And Bye. Thank you very much.

 
COPYRIGHT @ Segala Yang Tercipta diatas Hak Milik Fatin Izzati Azman