Hey Peeps :) Welcome To Fatin Izzati's Blog. I hope my dreams come true ! | Don't forget to Follow me ok ^_^ >> TQ ♥~ILYSM~♥ +Follow | Dashboard

"Bila dalam dirimu ada rasa nak berubah ke arah kebaikan, maka teruskanlah niatmu itu tanpa lagi memikirkan apa masyarakat sekeliling akan kata tentang perubahan kamu.. Jika kamu terus fikirkan apa org akan kata padamu, ketahuilah bahawa syaitan sedang usaha memerangkap dirimu.. Dan sebaik-baik perubahan adalah demi Allah dan Islam.. Org-org beriman akan dengar dan taat bila mendengar hukum Allah.."



♥Tinggalkan Jejak Anda♥

Oh Belog >>> ENTRI PANAS!!! Blog2 mereka~~

Jom join bisnes saya :)

Nuffnang Ads

Friday, May 4, 2012

da abez Final EXAM & OSCE utk SEM 4

yeppppyyyy,,,, yahOOOOO .... itulah antara ungkapan mahasiswa apabila berakhirnya final exam....
begitu jugak aku rase.. rase beban dalam pale ni sume hilang... perasaan lega tu Tuhan je yg tau..
Alhamdulillah.... Tapi letih dan stressnya MasyaAllah!!! hanya Tuhan je tau...
bawah ni adelah slip exam aku...



OSCE utk sem 4 masuk :-


Station 1 : Pendidikan Kesihatan mengenai Emergency Pil 
Station 2 : Cara Pemberian Oral Polio
Station 3 : Injection DTaP
Station 4 : Penyediaan Cold Box
Station 5 : Health Education ( Weening Diet) - 7month (English station)
Station 6 : Pengiraan BMI
Station 7 : Pemakan untuk ibu yang mengalami anemia
Station 8 : Langkah Pencegahan & Rawatan untuk penyakit Hepatitis A
Station 9 : Langkah Pencegahan & Rawatan ubat kutu
Station 10 : Cara Pengambilan Specimen Stool untuk bayi

Alhamdulillah lulus dgn cemerlang dan ade stgh subjek mencapai target sasaran.. :)


bagi geng-geng yang belum habis final tu aku ucapkan selamat berjuang la yer,,,, gOOd luck :)


2 comments:

nadia farhana said...

interesting.. tahniah sbb berjaya mengharungi final exam :)

M!ss F.!.A said...

terima kasih awk :) gOOd luck exam akan menyusul awak nanti..

 
COPYRIGHT @ Segala Yang Tercipta diatas Hak Milik Fatin Izzati Azman